21 april 2006

Robin Kostbars Slotsruin

Denne påske udforskede vi nogle af de mange slotte, kirker og ruiner i det sydvestlige England. Der ér mange, tro mig... hvis jeg ser så meget som ét slot, kirke, ruin eller en kombination heraf i de næste par uger; så skriger jeg!
Én af ruinerne var af en et slot kaldet Old Wardour som blev brugt i filmen Robin Hood: Prince of Thieves, du ved nok den med Kevin Kostbar and Mary Elizabeth Matro... eh..Mastren.. hm...Mastub... arrrrg!, den originale Queen Bitch of the Universe fra The Abyss.

Et skilt ved slottet (se billedet herover) viser de to ovennævnte skuespillere i en scene fra filmen. Vi prøvede at sammenligne billedet med slotsruinen men kunne ikke regne ud hvilken del af slottet det var filmet ved. Dagen efter, da vi var kommet hjem, blev filmen vist på TV og vi kunne se at den scene der var blevet brugt på skiltet slet ikke var filmet på dette sted. De scener der blev filmet ved Old Wardour ruinen er i starten af filmen, da Robin ankommer tilbage til England og finder at hans far er blevet dræbt og slottet ødelagt efter et knapt så venligt besøg fra Sherriffen af Nottingham. Pyntegrotten i slotshaven på billedet forneden bliver også set i et kort øjeblik i baggrunden da Hans Gruber (Sherriffen) hilser Robins far med et høfligt: "Slut dig til os eller dø!".

Ingen kommentarer: